На голодний шлунок багато не напрацюєш. Сперечатися з цією народною мудрістю не доводиться. Однак, як з'ясувалося, харчуванню білоруських робітників і службовців багато наймачі останнім часом приділяли недостатньо уваги. Моніторинг показав, що на деяких підприємствах немає нормальних умов для прийому їжі і люди змушені перекушувати чим доведеться. У зв'язку з цим Федерація профспілок Білорусі направила уряду пропозицію, щоб дане питання було взято під контроль на державному рівні. Нещодавно було прийнято відповідну постанову Радміну, в якому обумовлюється обов'язок роботодавців дбати про повноцінне харчування своїх співробітників. "НГ" вирішила подивитися, як вирішують проблему на місцях і які варіанти організації обідів можуть запропонувати наймачі.
З мінімальною затратою
Сьогодні поїсти в заводському общепите можна на суму в межах 12-15 тисяч рублів. Наприклад, в їдальні № 11 столичного підприємства "МАЗ" порція супу
...
Читать дальше »