Готовий мелену каву по смаку й аромату, звичайно ж, поступається тільки що смаженій і подрібненого, проте це кращий варіант для тих, хто віддає перевагу пити не розчинний, а свіжозварений підбадьорливий напій.
Він робиться?
Спочатку компанії з різних країн закуповують зелені зерна в Бразилії, Індії, Колумбії або Кенії, а потім у себе на батьківщині (ближче до споживача) смажать, мелють, створюють всілякі сортові суміші і фасують. Тому на прилавках ти можеш зустріти мелену каву виробництва Італії, Німеччини, Франції, Росії і т. д. Як вибрати напій ідеальної якості, помелу, ступеня обжарювання і поєднання сортів, розповідає Рамаз Чантурія, генеральний директор асоціації «Росчайкофе».
Для турки – пил, для машини – крупинки
Щоб вибрати підходящий для себе каву, спочатку подумай, як ти будеш його
...
Читать дальше »