Пшениця давно зайняла місце провідної зернової культури в багатьох країнах світу та Росії. Пшеничне борошно є основою при випіканні хліба , виготовленні макаронних і різних кондитерських виробів. Пшениця використовується і в кормових цілях. Тільки хліб з пшениці має таке розмаїття видів і сортів. Кожна країна має свої сорти пшениці , що відрізняються за смаком і кольором . Різні сорти пшениці відрізняються головними характеристиками стебла і колоса , видом зерен і хімічним їх складом. Багато разів вчені намагалися скласти класифікацію пшениці , але остаточно цього зробити не вдалося нікому . У загальних рисах вона являє собою розподіл на пшеницю і полби . Кожна з цих великих груп в свою чергу ділиться ще на декілька. Пшениця підрозділяється на чотири типи: м'яка , англійська , тверда і польська . Кожна з них володіє певними якостями , відмінними від інших . Пшениця має пружну гнучку соломину , міцний колос на ній і голі зерна. Полби ж мають протилежні характеристики : ламку соломину і колос , міцно сидить зерно. Більш детальні нюанси уточнюються і вивчаються досі , класифікація і кількість сортів пшениці збільшується з кожним роком.
Рекомендую придбати сівалку, детальніше про неї а також придбати її можна тут: пропашная сеялка
Гарна якість та гарантія за помірними цінами.
|