Будь-який бізнес вимагає зусиль, часу, уваги і відповідального ставлення до справи. Коли мова йде про ресторанному бізнесі або кафе, барі, то поряд з багатьма іншими складовими успіху, не останнє, а одне з головних місць, займає обладнання, меблювання приміщення. У цих речах не буває дрібниць, важливо кожна деталь інтер'єру, яку функцію виконує той чи інший елемент, яку смислове навантаження на нього покладено.
Перед тим як почати організацію і планування ресторану чи кафе, потрібно, перш за все, визначитися з концепцією майбутнього закладу. Від тематики залежить вибір меблів, оздоблення приміщення, декоративні деталі. Для кафе чи ресторану важливо комфортна, спокійна, приваблива обстановка, в якій приємно знаходитися тривалий час.
Якщо мова йде про молодіжне кафе, то тут доречні одні речі і прийоми, якщо ж облаштовується дорогий ресторан, розрахований на солідних клієнтів, то тут необхідно використовувати тільки найкращі предмети меблів. В такому закладі кожна д
...
Читать дальше »