Сладости играют большую роль в нашей жизни, особенно в детстве. На многих праздниках присутствует тортик, а особенно на днях рождения. В магазинах тортики не всегда вкусные и не всем нравятся. Идеально подойдут всем торты на заказ. Вы сами выбираете все что хотите из большого выбора. Также можно найти дешевые торты на заказ или оригинальные торты на заказ. Все это вы можете найти на одном сайте, например:
детские торты на заказ киев
І рецепт для домашнього приготування найсмачнішого в світі тортика:
ТОРТ ПРАГА ...
Коржі і крем робимо самостійно і окремо ..
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КОРЖ:
- яйця 2 шт.
- цукор 1 склянка
- какао 2 ст.л. (справжнє , російської ... Несквік не піде )
- сіль 1 /2 чай.л.
- сметана 1 склянка
- борошно 2 склянки
- розпушувач тіста -1 пакетик
- ванілін - підлога пакетика
згущене молоко -1 склянку
- манка ( не обов'язково)
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ :
- цукор 1стакан
- яйце 1шт .
-борошно 1 стол.л.
- крохмаль 1стол.л
- молоко 500мл
- ванілін -пол пакетика
-масло вершкове 250г ( 1 упаковка)
також знадобиться для прикраси:
- волоські горіхи - обов'язково
- шоколадка
- шок.стружка , палички шоколадні , вобшем тут вже на ваш розсуд ...
0 . дістаньте з холодильника пачку вершкового масла ... нехай теплішає ..
1 . РОБИМО КОРЖІ ... вони не порівнянні з магазинними )
беремо глибоку посудину і починаємо :
яйця 2шт + цукор 1стакан + какао 2ст.л. = >>> Змішуємо
туди ж сіль 1 /2 чай.л. + Сметана 1стакан = >>> змішуємо
туди ж борошно 2стакана + розрив тесту пакетик + ванілін -пол пак. => Смішить
туди ж згущене молоко - повний стакан = >>> змішуємо
2 . БЕРЕМО КРУГЛОГО розбірних форм ДЛЯ ДУХОВКИ ...
- змащуємо дно вершковим маслом ( небагато) і якщо є манка ( крупа) , то трохи посипати на дно манки - рівномірно
- Переливаємо суміш у форму цю
- Ставимо в духовку на другий рівень знизу на 180-220 градусів ... приблизно на 30 хвилин .. (по- часу може вийти і більше) ...
- В цей час готуємо крем ...
- ГОТОВНІСТЬ КОРЖА контролюємо і провераяем дерев'яною паличкою або зубочисткою ... корж готовий тоді , коли паличка або зубочіска після занурення всередину (по - середині ) коржа залишається сухий ...
- Після готовності - нехай корж остигає хвилин 15-20
- Потім разрезаме його на три рівних коржа ...
3.ГОТОВІМ КРЕМ ... масло вершкове розморожується ... воно має стати кімнатної температури ...
потрібна невелика каструлька ! крем робимо в ній !
цукор 1стакан + яйце 1шт . = >>>> Змішуємо
туди ж борошно 1 стол.л. з гіркою + крохмаль 1 стол.л. без гірки = >> смішить
... Кип'ятити молоко 500мл до кипіння на медл вогні в іншій каструльці ...
- Коли молоко закипіло - тонким струменем додаємо його в 1 каструльку , де робили крем ...
- Далі цю 1 каструльку ставимо на вогонь повільний і перемішуючи дерев'яною ложечкою доводимо цю суміш (майже крем ) до булек ... приблизно 7-10 хвилин ... от коли бульки з'явилися - знімаємо з вогню
+ Додаємо пів пакетика ваніліну = >> змішуємо ...
- Даємо охолонути хв 15 ..
! останнім кроком для виготовлення крему є додаванням масла ... АЛЕ САМЕ ГОЛОВНЕ ... ЩОБ МАСЛО І КРЕМ В 1 каструльці , який ми довели до булек - ГОЛОВНЕ ЩОБ ВОНИ БУЛИ однакову температуру !
- Ось коли температура масла і суміші в 1 каструльці приблизно зрівняється (хв 15-20 ) - додає масла = >> змішуємо ... КРЕМ ГОТОВИЙ
- А далі ваша імпровізація ... додаємо в крем помеленої волоські горіхи ... всякі стружки шоколадні і т.д.
4 . КОЖЕН КОРЖ промазуємо кремом , сипім всякме принади зверху ... даємо просочитися хв 15-20 і потім накладаємо один на одного 3 коржі ... ще раз перевіряємо ... боки тортика змащуємо ... прикрашаємо .
5 . ВІДРАЗУ У ХОЛОДИЛЬНИК ТОРТ не клади ... дайте йому годинку настоятися і просочитися ...
|