Чи потрібно говорити , що шоколадні біскотті нереально смачні ? Якщо ви обожнюєте шоколад , то просто терміново приступайте до роботи!
інгредієнти
2 яйця
100 гр. вершкового масла
1 ст. цукру
1 /2 ст. какао -порошку
120 гр. чорного шоколаду
щіпка солі
пакетик ванільного цукру
1 / 2 ч.л. розпушувача
3 / 4 ч.л. харчової соди
1 ст. крупно порубаних горіхів
2 ст. борошна
Приготування
Борошно змішати з какао , сіллю , ваніліном , розпушувачем і содою.
Шоколад порубати у велику крихту .
М'яке масло збити з цукром , вбити по одному яйця і знову все збити до однорідного стану.
З'єднати борошно з маслом , останніми додати шоколад і горіхи.
З отриманого тіста сформувати два тонких багета .
Духовку розігріти до 180 градусів , деко вистелити пекарської папером.
Викласти заготовки і випікати 25 хвилин. Тісто потріскається і трохи попливе , так і має бути.
Дати охолонути нашим багетам на решітці.
Після , дуже гострим ножем , нарізаємо біскотті , викладаємо знову на деко і остаточно підсушуємо в духовці близько 10-15 хвилин.
Біскотті остудити на решітці.
Приємного апетиту!
Більше рецептів на сайті: foods-recipes.com
|